TRATAMENTE INOVATOARE SI EFICIENTE, BAZATE PE MINERALE ESENTIALE !

Keune Care Line se bazeaza pe un cocktail inovator compus din 5 minerale esenţiale ce garantează un rezultat cu adevarăt eficient şi rapid.
Mineralele esenţiale au o dublă funcţie- la nivelul scalpului crează adevărate bariere de protecţie cu rolul de a oferi īngrijire de durată.
Astfel, o activitate corectă a celulelor conduce la un scalp sănătos şi implicit un păr pe măsură.
Mai mult, mineralele esenţiale hrănesc scalpul şi echilibrează nivelul de hidratare al pielii capului. Astfel cuticulele sunt netezite, firul de păr este protejat şi fortifiat capătă volum, devenind flexibil şi strălucitor.

Īn structura chimică a fiecărui produs Keune Care Line se īntālnesc 5 minerale esenţiale cu rol decisiv īn dobāndirea unui păr şi scalp sănătos:

  • Zincul: un important antioxidant necesar pentru vindecarea şi dezvoltarea de noi celule.
  • Cuprul: element-cheie īn asimilarea şi stabilizarea fierului . Cuprul este important īn procesul de cheratinizare şi crestere a firului de păr.
  • Siliciul: joaca un rol vital īn formarea de colagen şi a ţesuturilor de legătură. Părul, pielea, unghiile sunt alcătuite din colagen şi ţesuturi de legătură (ca o plasă).
  • Fierul: ajută la oxigenarea optimă a ţesuturilor, calea către o piele tonică. Fierul este un excelent transportor al oxigentului īn intreg organismul
  • Magneziul este un component major īn reacţiile enzimatice ale carbohidraţilor şi proteinelor .

AFLATI IN MAI PUTIN DE 15 SECUNDE TRATAMENTUL OPTIM PENTRU PARUL DVS.

START